Ügyfélszolgálat: 06 62/488-944 Hibajelentő: 06 80/900-370 Cím:6724 Szeged, Vértói út 1. E-mail:info@netsurfclub.hu

Hírek

Kedves Net-Szörfözők!

2021. május 29.

Ezúton tájékoztatunk minden érintett Ügyfelünket, hogy akik az oktatással érintett családokat segítő 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendeletet alapján biztosított ingyenes internet igénylését visszamenőlegesen kívánja leadni, az online igénylő felület mai nappal történő felfüggesztését követően, csak személyesen, ügyfélszolgálatunkon tudja azt megtenni.
Kérjük érdeklődjenek elérhetőségeink bármelyikén ez ehhez szükséges folyamatról és a szükséges okiratokról.
Köszönjük !

N e t s u r f T e a m

Kedves Ügyfeleink!

2021. május 01.

Üzletünk megújult környezetben várja Önöket május 2. 9:00 órától a Szeged, Vértói út 1. szám alatti székhelyünkön. A járványügyi szabályozások szerint ügyfélszolgálatunkon kötelező a szájmaszk viselése, a bejáratnál biztosítunk kézfertőtlenítőt, illetve egyszerre maximum 3 ügyfél tartózkodhat.

Megértésüket köszönjük és várjuk Önöket sok szeretettel megújult szolgáltatásainkkal.

N e t s u r f T e a m

Díjmentes internet információk

2021. április 01.

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket a 2021.03.23-án megjelent, ingyenes internet szolgáltatás igénylését érintő rendelettel kapcsolatban.
A kedvezményre jogosultak köre jelenleg:

- A középfokú oktatásban részt vevők 5 hónap kedvezményre jogosultak
- Az alapfokú oktatásban részt vevők 2 hónap kedvezményre jogosultak.
Várakozásaink szerint a kedvezmények igénybevételi lehetőségét ki fogják terjeszteni az alapfokú oktatásban résztvevőkre is mindaddig, amíg iskolásaink távoktatása meg nem szűnik.

Továbbá azon alap - és középfokú oktatásban részt vevők, akik valamiért eddig még nem igényelték a nekik járó kedvezményt, 2021. április 15-ig leadhatják igényüket az elektronikus felületen.

Ennek érdekében az online igénybejelentő felület visszavonásig elérhető lesz honlapunkon.

Mindezek értelmében tehát

- az alapfokú oktatásban résztvevőknek március hónapra járó kedvezményét az áprilisi számlában, míg az április hónapra járó kedvezményét a májusi számlában fogjuk jóvá írni és így tovább,
- a középfokú oktatásban részt vevő jogosultak, akik már leadták igényüket és megkapták az aktuális hónapokra a kedvezményeket, nekik nincs további teendőjük, a kedvezményeiket folyamatosan biztosítjuk a rendeleteknek megfelelően,
- azok az alap - és középfokú oktatásban részt vevők, akik eddig nem adták le igényüket, de most megteszik, azok számára az előző hónapokra járó kedvezményt a következő havi számláikban folyamatosan jóvá írjuk.
Az igényt elég csak egyszer leadni !

Tájékoztatni szeretnénk továbbá minden jogosult Ügyfelünket, hogy jelen pillanatban nincs információnk arról, hogy a hálózatunk fenntartására, üzemeltetésére felhasznált kieső bevételek, milyen forrásból kerülnek pótlásra. Felhasználóink legnagyobb része viszont jogosult a több hónapja automatikusan meghosszabbodó jóváírásokra. Kérjük, amennyiben megteheti, támogassa cégünk munkavállalóit és egyben fennmaradását is azáltal, hogy nem igényli az Önnek törvényesen járó ingyenes szolgáltatást. Előre is köszönjük !

Tovább az igényléshez

Havidíj mentes internet szolgáltatás kiterjesztése

2021. március 15.

Kedves Partnereink !
A veszélyhelyzet ideje alatt a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet 1. §-a a következő (1a) bekezdéssel egészül ki:
„(1a) Az (1) bekezdés szerinti kedvezmény 2021. március hónap tekintetében az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézménnyel fennálló jogviszonyra tekintettel is igénybe vehető, egyszer 30 napra.”
Ez azt jelenti, hogy az eddig középfokú oktatásban érintetteknek biztosított díjmentes szolgáltatás kiterjesztésre kerül az általános iskolai oktatásban résztvevő családokra is.
Bár a rendelet az 1. § (1) bekezdése szerinti kedvezmény jóváírása a (3) bekezdés szerinti számla kibocsátását követően nem érvényesíthető,
Társaságunk ettől függetlenül ismét lehetőséget biztosít az online felületen mind a középfokú, mind az alapfokú oktatásban résztvevő felhasználóknak ingyenes szolgáltatást igényelni.
Az online igénylő felület 2021.03.20 - 2021.03.25-ig ismét aktív lesz honlapunkon.
Ebben az időszakban a felületen leadott igényeket 2021. március 31-ig elbíráljuk. A pozitív elbírálás előfeltétele, hogy az igénylőnek ne legyen rendezetlen számlából adódó hátraléka !
A pozitív elbírálású kérelmezőnek a márciusban igénybe vett szolgáltatás értéke kerül levonásra jóváírásként a 2021. áprilisban kiállított számláján.
A bírálat eredményéről a kérelemben megadott email címén tájékoztatni fogjuk a jogosultakat.
Azon Előfizetőink, akik 2020. novemberében a 30 napos ingyenes internet használatra vonatkozó kormányrendelet alapján már pozitív elbírálásban részesültek és 2020. decemberében kedvezményes számlát kaptak, nem kell újból leadniuk igényüket, cégünk folyamatosan meghosszabbítja a kedvezményt biztosító jóváírások időszakát a friss kormányrendeleteknek megfelelően.
Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk, vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra !
Netsurf Team

Ügyfélszolgálat - személyes elérés.

2021. március 12.

Ezúton tájékoztatjuk az ügyfélszolgálatunk szolgáltatásait rendszeresen igénybe vevő Ügyfeleinket, hogy az új címünkön (6724 Szeged, Vértói út 1. volt OTP bankfiók helyén) a legfrissebb kormányrendelet értelmében zárva tartunk. A korlátozások feloldásáig a megszokott nyitvatartási időben "home office" üzemmódban elérhetőek operátoraink.
Állunk rendelkezésükre telefonos és elektronikus elérhetőségeink bármelyikén.
Netsurf Team

Kedves Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálatunk 2021.03.15-től új helyre költözik, új címünk: Szeged, Vértói út 1. (Az OTP Bank helyén). Addig változatlanul a Szeged Tesco Extrában várjuk Önöket.
Üdvözlettel: a Netsurf csapata

Tisztelt Ügyfeleink!

Azon Előfizetőink, akik a novemberi 30 napos ingyenes internet használatra vonatkozó kormányrendelet alapján már pozitív elbírálásban részesültek és 2020. decemberében kedvezményes számlát kaptak, nem kell újból leadniuk a 2021. január hónapra járó újabb kedvezmény igényüket, cégünk automatikusan meghosszabbítja a kedvezmény időszakát.

Az esetlegesen új igényét honlapunkon bejelentő Ügyfelek 2020.12.12. - 2020.12.25-ig van lehetőségük feltölteni a januári kedvezményhez az "Ingyenes internet igénylése" menüpontban.
Ügyfélszolgálatunk a nyitvatartási időben bármilyen kérdés esetén szíves rendelkezésükre áll !
Üdvözlettel: a Netsurf csapata

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy előreláthatólag az alábbi időpontokban az NKM Energia Zrt. munkálatokat fog végezni, melyek valószínűleg érinteni fogják egyes kiszolgáló állomásainkat is.

Cégünk sajnos nem tud a teljes időtartamra áramforrást biztosítani, így a szolgáltatás szünetelésére lehet számítani.

2020.június 15. – 8:00 – 16:00
2020.június 16. – 8:00 – 16:00
2020.június 17. – 8:00 – 16:00
2020.június 18. – 8:00 – 16:00
2020.június 19. – 8:00 – 16:00

A munkálatok végeztével a szolgáltatás automatikusan elérhető lesz.

A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

Üdvözlettel: a Netsurf csapata

Új honlap

2019.11.20.

Élesítettük új, áttekinthetőbb, könnyen navigálható honlapunkat. Állunk szíves rendelkezésére!

Szentes járás hálózat

2019.11.15.

Örömmel jelentjük be, hogy Szentes járásban a 2017. őszén indult és az Európai Unió által is támogatott legmodernebb hálózatunk kiépítése befejező szakaszába került.
Így 2019. év végéig Szentes Járás bármely területén élő megrendelőjének elérhetővé válnak szolgáltatásaink ! Legyen elégedett ügyfelünk, próbálja ki magánszemélyként vagy akár cégként is a jövő technológiáját !

ÁSZF változás

2018.02.01.

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Általános Szerződési Feltételeink megváltoztak. A változások 2018. Február 8-tól hatályosak. Az Általános Szerződési Feltételek az oldal alján, az Általános Szerződési Feltételek menüpontban érhetők el.

ÁFA 18%-ról 5%-ra csökken

2017.12.04.

Örömmel értesítjük Ügyfeleinket, hogy 2018. január 01-től az Internet hozzáférés ellátás általános forgalmi adójának (ÁFA) mértéke a 2017. évi LXXVII. törvény alapján 18%-ról 5%-ra csökken. Ennek megfelelően meglévő szolgáltatásaink havi díjai is csökkennek. Váltsa az adócsökkentést gyorsabb csomagra. Nézze meg Powernet csomag ajánlatainkat és cserélje meglévő hozzáférését sokkal gyorsabb sávszélességre néhány száz Forintért cserébe, hogy az Ön internet hozzáférése is korszerűbb legyen és megfelelhessen a mai kor követelményeinek!

Készenléti díj változás

2017.12.11.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az eddigiekben is minden hónapban kiszámlázott készenléti díj 200.- Forintról, 2018. február 01-től 300.- Forintra nő. Eddigiekben ezt a díjat kedvezményként átvállaltuk azoktól, akik ügyfélszolgálaton történő befizetéssel, e-számla útján vagy postán küldött átutalásos számla alapján rendezték havi díjaikat. 2018. február 01-től ezt a díjat csak ügyfélszolgálaton történő befizetést vagy e-számlás fizetési módot választó ügyfeleinktől tudjuk átvállalni! Kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon, ha módosítani kíván jelenlegi fizetési módján, a kedvezmény biztosítása érdekében.

Tájékoztató

2015.12.10.

A Netsurf Távközlési Szolgáltató Kft. és a Homoknet Bt. között létrejött hálózat vételi szerződés keretében a Homoknet Bt. ügyfeleinek új internet szolgáltatója 2016. január 1-től a Netsurf Távközlési Kft. Ezúton üdvözöljük szeretettel új ügyfeleinket! 2016. január 1-től minden felhasználónak hozzáférhetővé tesszük csomagjainkat. Kellemes időtöltést hálózatunkon.